Transport si retururi

1. Livrare:

Rainbow Nails (rainbownails.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

  • GLS - TAXA 18 RON - Livrare 1/2 zile lucratoare(de la expediere), exceptand perioadele aglomerate (black friday, perioada sarbatorilor de iarna, perioada 1-8 martie, Paste)  conditii meteo  nefavorabile (viscol, polei, inundatii etc), cand pot exista intarzieri in livrari. 
  • Livrarile se fac de luni pana vineri, exceptand zilele libere nationale
  • GLS fara taxa de km suplimentari
  • Pentru comenzile expediate prin GLS puteti solicita pe email nr de AWB pentru urmarirea coletului
  • Pentru comenzile de minim 300 ron, transportul prin curier  este gratuit.
  • FAN COURIERTAXA 20 RON -  Livrare 1/2 zile lucratoare(de la expediere), exceptand perioadele aglomerate (Black Friday, perioada sarbatorilor de iarna, perioada 1-8 martie, Paste)  conditii meteo  nefavorabile (viscol, polei, inundatii etc), cand pot exista intarzieri in livrari.  Livrarile se fac de luni pana vineri, exceptand zilele libere nationale. Taxa de transport este valabila pentru localitatile unde Fan Courier are acoperire si va platita la destinatar. Daca la crearea etichetei de transport, se constata ca nu va aflati in aria de acoperire, se va schimba firma de curierat astfel incat clientul sa nu plateasca taxe suplimentare.  Numarul de urmarire al coletului poate fi solicitat pe email.

Expedierile se fac de luni pana vineri, exceptand zilele libere nationale.

Nu se fac expedieri sambata, duminica si in zilele libere nationale.

Comanda minima pe acest site este de 50 lei, la care va fi adaugata taxa de transport - (CURIER).

Comenzile primite in cursul unei zile lucratoare, vor fi expediate in urmatoarea zi lucratoare.

COMENZILE SUNT EXPEDIATE EXCLUSIV PRIN FIRMA DE CURIERAT

SAMBATA SI DUMINICA SUNT ZILE NELUCRATOARE!


2. Conditii de returnare:


"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului." (Ordonanţa Guvernului nr. 34/2014)

Pentru a returna coletul trebuie sa anuntati in scris acest lucru la adresa noastra de email(contact@rainbownails.ro), mentionand data comenzii si numele pe care s-a facut comanda.

Puteti returna produsele doar in ambalajul lor original, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Costurile de returnare a produselor sunt suportate de cumparator.

Returul se va face pe adresa firmei, doar prin curierat rapid, cu posibilitatea verificarii produselor in prezenta curierului.

Ne rezervam  dreptul de a refuza returul daca produsele returnate nu sunt cele trimise initial sau daca acestea prezinta deteriorari. 

Consumabilele (geluri,lacuri,etc) se pot returna doar daca acestea nu au fost desigilate. 

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client, iar contravaloarea produsului va fi ramburasata in cel mult 14 de zile de la primirea returului.

Clientii persoane juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

In cazul in care se intervine asupra aparatelor sau acestea nu au fost folosite pe o priza corespunzatoare, garantia se va pierde.

Orice aparat electric se va baga in priza doar dupa ce acesta va ajunge la temperatura camerei!!!