Poze Sterilizator cu bile de quartz

 
 


Sterilizator cu bile de quartz

Pret vechi: 110,00 RON Reducere 18%

Pret nou: 90,00 RON

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Acest sterilizator cu bile de quartz este folosit pentru sterilizarea rapida a instrumentelor din metal precum: foarfece de tuns si filat, ustensile manichiura si pedichiura etc. Sterilizarea este uscata si se realizeaza la o temperatura de 250 grade Celsius.

Sterilizatorul cu bilute este recomandat saloanelelor de manichiura si pedichiura. sterilizatorul se livreaza impreuna cu o punga cu bile de quartz. Modul de folosire este foarte simplu tot ce trebuie sa faceti este sa puneti bilele de quartz in cuva aparatului sa inchideti capacul si sa apasati butonul de pornire aflat pe partea frontala a aparatului. 

Procesul de incalzire dureaza aproxomativ 12 minute. Cand temperatura va ajunge la 250 grade Celsius, indicatorul luminos se va stinge. In acest moment puteti introduce ustensilele pe care doriti sa le sterilizati. Datorita temperaturii inalte, ustensilele se sterilizeaza timp de 20 - 30 secunde, dupa care se scot si se inchide capacul. La sfarsit, deconectati aparatul de la sursa de curent.

0755.619.806 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri 10:00 - 18:00Detalii produs


Categorie: SterilizatoareProduse similare